Produse Contact Facebook Messenger
despre noi
  • 376 Produse
  • 3 Producatori
  • 2 Magazine
  • 11.793 Clienti

R espectam clientul si ne straduim sa ii oferim acces la informatii complete privind produsele comercializate de Jolee Beauty Shop, sa ii oferim sprijin in alegerea produsului final si sa il ajutam sa beneficieze de o experienta completa in magazinul nostru online. Clientul nu este ingradit in exprimarea dorintelor, sugestiilor, avand acces liber la socializare/comentarii pe site-ul nostru.

Scurte informatii despre noi

Incepand cu 2015 oferim utilizatorilor online o platforma prin care pot sa acceseze informatii complete despre produsele noastre si pot face achizitii rapid in deplina siguranta. Produsele pe care le puteti cumpara, le achizitionam numai de la furnizori autorizati. Acest lucru face imposibil livrarea de bunuri de o calitate indoielnica sau produse care nu sunt originale.

De ce noi?

Din multele motive pe care le aveti, ne puteti alege:

  • pentru calitatea perfectionata de catre parfumerierii din regiunea Provence
  • pentru ca suntem o echipa prietenoasa si ne mandrim cu produsele autentice pe care le oferim clientilor nostri
  • pentru ca dorim sa te bucuri de experienta cumparaturilor alaturi de noi, fie ca vrei sa te rasfeti tu insuti fie ca esti in cautarea cadoului perfect
  • pentru ca suntem pasionati de "la joie de vivre française" si vrem sa o impartasim cu tine
Magazin
Deasupra: Produse Fragonard.

Perceptia noastra despre codul parfumurilor

Nu este primordial cum se percepe aroma unui parfum intr-o sticla sau pe pielea altcuiva. Sunt factori specifici care determina chimia propriului corp sa fie la fel de unica precum o amprenta digitala. Astfel putem vorbi de un cod al parfumurilor pe piele umana. Avantajul folosirii unei arome de inalta calitate este acela ca isi va pastra compozitia originala mult timp si in interactiune cu pielea va deveni un trademark personal.

Jolee iti ofera posibilitatea sa te reinventezi, sa te bucuri de un rasfat de fiecare data cand folosesti produsele de care te vei indragosti... si nu doar tu!

Informare online

Traim o epoca in care fiecare se poate informa corect in mediul online. Noi, la Jolee, suntem convinsi ca acesti clienti informati si-au educat si cultivat gustul pentru lucrurile de foarte buna calitate si vor sa se bucure de ele.

Frantei ii este recunoscut statutul de lider in tot ceea ce inseamna industria frumosului, fie ca este vorba despre moda, arta in general sau esentele originale ale parfumurilor. Maestrii parfumieri din Provence reprezinta aristocratia in domeniu. Tocmai din aceste motive, companiile Fragonard, Jeanne en Provence sau Lothantique, si-au consacrat locul pe piata franceza si nu numai. Acum, prin Jolee, aveti acces la aceleasi standarde inalte in materie de ingrijire personala precum au francezii.

Bucurati-va de alegerile voastre rafinate!

Doriti mai multe informatii?

Puteti afla mai multe informatii despre produsele comercializate urmarind link-urile catre site-urile producatorilor: