Produse Contact Facebook Messenger
socializare

J olee ofera avantajul comunicarii pentru clientii sai in cele patru retele importante de socializare: Facebook, Twitter, Google plus si Pinterest.

Accesarea retelelor de socializare.

Accesarea Jolee din cadrul retelelor de socializare ajuta clientii prin informatii noi in timp real, acces rapid si facil la reduceri sau informarea din experienta altor cumparatori care au scris review-uri sau pareri si experiente personale despre anumite produse care sunt de interes.

Facebook
Deasupra: 1. Acces socializare 2. Distribuire pe canale de socializare.

Cum sa folosim paginile de socializare?

  1. Accesul catre pagina principala Jolee pe site-urile de socializare specificate mai sus se face direct prin click pe cele patru butoane aflate in partea de jos a fiecarei pagini a site-ului. Butoane au simbolul fiecarei retea in parte pentru identificarea corecta (Facebook, Twitter, Google plus si Pinterest).
  2. Produsele de interes pot fi distribuite pe retelele de socializare pentru informare si comentarii asupra lor intr-un cerc de cunostinte, prieteni care pot sa dea informatii suplimentare din propria lor experienta. Butoanele pentru distribuirea produselor in retele se regasesc in partea superioara dreapta a produsului caruia ii acordati atentia.
Facebook
Deasupra: Pagina de Facebook.

Pagina de Facebook.

Utilizatorii inregistrati au posibilitatea sa-si gaseasca prietenii, dar si magazinele sau grupurile preferate. O pagina de Facebook este destinata insa companiilor, produselor, persoanelor publice... intr-un cuvant, unor branduri, cu scopul de a mari a creste interactivitatea cu utilizatorii retelei. Urmarind pagina noastra aveti posibilitatea sa fiti la curent cu noile produse sau cu ofertele saptamanale, puteti comunica cu noi folosind messengerul integrat sau puteti fi activi prin comentarii si review-uri.

Twitter
Deasupra: Pagina de Facebook.

Pagina de Twitter.

Twitter este o reţea sociala prin care poti trimite update-uri si mesaje rapide, despre activitatile pe care le intreprinzi, avand posibilitatea unui feedback rapid din partea acestora. Pentru a fi urmaritorii paginii noastre trebuie sa dati Follow atunci cand vizualizati pagina noastra. Urmarindu-ne aveti avantajul sa aflati noutatile si sa fiti notificat de orice oferta rapid.

Google plus
Deasupra: Pagina de Google plus.

Pagina de Google plus.

Google+ este o retea sociala, la prima vedere asemanatoare cu Facebook. A fost lansata cu scopul de a oferi utilizatorilor de servicii Google, un serviciu care sa uneasca intr-o oarecare masura toate produsele Google, sa creasca si sa inoveze modul in care relationam si comunicam intre noi. Se pot crea comunitati oferind posibilitatea nu numai ca o persoana sa faca parte dintr-o comunitate ci si un brand, permitand sa interactionezi cu posibili clienti.

Pinterest
Deasupra: Pagina de Pinterest.

Pagina de Pinterest.

Pinterest este o retea sociala eminamente vizuala si asta da pentru prima oara o valoare reala expresiei o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Platforma permite utilizatorilor sa colectioneze, impartaseasca, administreze si descopere imagini si video-uri prin intermediul PIN-urilor.